Tapahtumassa opit:

 
Kuinka huomioit asiakkaasi tarpeet ja säilytät positiivisen asiakaskokemuksen päättäjien keskuudessa.
  • Kuka on loppuasiakas ja mikä on asiakaslupauksesi heille
  • Kuinka vastaat loppukäyttäjien muuttuviin vaatimuksiin ja odotuksiin – case Covid19
  • Turvallisuus – asiakaskokemuksen uusi vaikuttaja
 
From B2B to B2Me - Valtaistuneet asiakkaat haluavat nopeaa, henkilökohtaista ja vaivatonta palvelua - miten onnistumme vastaamaan ja ylittämään odotukset?"
  • Asiakasodotusten nopea nousu ja mukautuminen 
  • Tekoälyn ja teknologian rooli asiakaskokemuksen muodostamisessa 
  • CX on kaikkien uusi toimenkuva vs. CXO + riittävät resurs
  • Covid-19 - sekoitti plänit ja pakan - miten "uusi normaali" on näyttäytynyt  asiakaskokemuksen suhteen - huomioita poikkeusajalta.
  • Vaivattomuus vs. Elämykset

 

Agenda

Monday, October 19th


15:00 - 15:25

[ Pääpuheenvuoro] - Kuinka houkutella asiakkaita ja ylläpitää positiivista asiakaskokemusta päätöksentekijöiden kanssa?

Kati Packalén

15:25 - 15:50

[Paneelikeskustelu] - Ajattele asiakaskokemus uudelleen

Sani Leino, Kati Packalén, Jussi Mantere, Riikka Vänskä

15:50 - 16:00

[Kysymykset ja vastaukset]

Osallistujien ja puhujien kanssa

Puhuja

Kati Packalén

Head of Customer Experience at PostNord Oy

Kati on yhdeksän viime vuoden aikana päässyt läheltä näkemään koko myynnin elinkaaren puhelinmyyjästä myynnin ja asiakaspalvelun johtoasemaan. Tämä polku on mahdollistanut tärkeän läpileikkauksen asiakkuuksista ja antanut hyvän pohjan kehittyä alati muuttuvan logistiikan liiketoiminnan mukana.

Läheinen kokemus asiakkaiden kanssa antoi hyvän pohjan reilu kaksi vuotta sitten siirtyä vastaamaan asiakaskokemuksesta ja sen kehittämisestä PostNordilla. Vaikka työura on Katilla ollut erittäin myyntipainotteinen, viitteitä tulevasta saatiin jo 2000-luvun alkupuolella kun New Yorkissa suoritetun MBA tutkinnon lopputyö keskittyi asiakaskokemuksen mittaamiseen.

Sani Leino

CEO Social Company Oy 

Sanilla on yli 13 vuoden kokemus tuloksellisesta ja palkitusta myyntityöstä B2B ja B2C myynnin parissa erilaisissa myynnin tehtävissä. Sittemmin Sani on toiminut yrittäjänä ja myyntivalmentajana oman Social Company Oy yrityksensä kautta auttaen yli 500 yritystä ja tuhansia asiantuntijoita, johtajia ja myyjiä auttaen myynnin ja markkinoinnin modernisoinnissa ja paremman asiakaskokemuksen aikaansaamisessa.

Vuonna 2016 Sani Leino listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling). Sani on myös ollut kirjoittamassa kahta tietokirjaa. ’Viiden tähden asiakaskokemus’ -kirja oli ilmestymisvuonnaan 2019 Kauppakamarikustannuksen myydyin tietokirja ja kirja oli myös ehdolla Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinnossa Vuoden bisneskirjaksi (2018). Lokakuussa ilmestyvä #Myyntikirja - Menesty uuden ajan B2B myynnissä pyrkii parantamaan myyjien ja myyntiorganisaatioiden performanssia asiakkaan aikakaudella.

Riikka Vänskä

Director at Telia Enterprise Services

Telia Finlandin Enterprise Services -yksikön johtaja Riikka Vänskä on muutosvoimainen ja energinen uudistaja. Riikalla on yli 20 vuoden kokemus ICT-alalta, jo aiemmat kokemukset myynnin ja asiakaspalvelun kentällä ovat kietoneet asiakaskokemuksen lähelle Riikan sydäntä.

Asiakaskäyttäytymisen muutos ja digitalisaatio luovat lukemattomia uusia mahdollisuuksia asiakaskokemuksen parantamiseen. Johtaminen ja asiantuntijatyö ovat murroksessa: uudistumme, toimimme verkostomaisemmin yhdessä asiakkaidemme kanssa, joustavammin ja itseohjautuvasti. Asiakkaat ja henkilöstö, me kaikki olemme osa samaa tarinaa. Tulevaisuuden työ ja asiakassuhde voivat olla jotakin aivan muuta kuin osaamme vielä edes kuvitella, jatkuva oppiminen, muutoskyvykkyys ja valmius kasvaa ja kehittyä ovat oleellinen osa tulevaisuuden osaamista.

Jussi Mantere

Head of Design, Customer Experience at K-Group / Kesko Oyj

Vahva kokemus digitaalisesta ja monikanavaisesta vähittäiskaupasta, asiakaskokemus ja suunnittelujohtajuus asiakaskokemuksen ja brändistrategioiden rakentamisessa ja toteuttamisessa globaaleissa yrityksissä.