Här är de ämnen som kommer att diskuteras i webinaret:

Hur skapar man en kundfokuserad företagskultur

  • Hur får man engagerade medarbetare?
  • Vilket ledarskap behövs i denna kultur?
  • Hur kan en kundfokuserad kultur bidra till en ökad konkurrenskraft

Hur formar vi en CX-strategi som skapar effekt för kund och engagerar medarbetare? Konkreta tips och verktyg

 

Agenda

Tuesday, October 20th


15:00 - 15:25

[Keynote Speech] - Hur skapar man en kundfokuserad företagskultur

Sanna Sundell

15:25 - 15:50

[Paneldiskussion] - Hur formar vi en CX-strategi som skapar effekt för kund och engagerar medarbetare? Konkreta tips och verktyg

Sanna Sundell, Joakim Thörn och Peter Hero

15:50 - 16:00

Session Q&A

Med deltagare och talare

Speakers

 

Sanna Sundell 

Head of Service Delivery MTRX

Sanna jobbar idag som chef med både strategiskt och operativt ansvar för kundupplevelse för MTRX. Hon är också erfaren föreläsare och facilitator inom kund- och medarbetarupplevelse och hur dessa två korrelerar med varandra och skapar en konkurrensfördel. Hon har lång erfarenhet av värdebaserat ledarskap och hur man bygger en företagskultur med kunden i fokus. För Sanna handlar det om att skapa handlingskraftiga och modiga organisationer och medarbetare.

 
Peter Hero 

Nätverks och medlemsansvarig Sverige, Support Services Institute

Peter Hero driver nätverket ”Support Services Institute”. Tillsammans med kunder, forskare och experter inom supportindustrin, är Peter mycket aktiv i utvecklingen kring branschen för service och support både nationellt och internationellt. Peter var bl.a med och bidrog med innehåll till nya ”ITIL4 Foundation” 2019 på uppdrag av Axleos i London. Peter är en erfaren talare och moderator inom området IT Service Management, Kundsupport och CX. Peter har under åren varit med och byggt upp olika supportenheter och han är ofta med som rådgivare till kunder och medlemmar som är i behov av hjälp med olika supportfrågor.

Joakim Thörn

Medgrundare och producent för Xperia Summit, XM Scientist, VD för effectly.com och Keynote Speaker

 Joakim har mer än 25 års erfarenhet av att hjälpa företag att stänga X Gapet (The Experience Gap) och skapa engagerade medarbetare, och kunder som betalar mer, stannar längre och rekommenderar varumärket.  Han har en kandidatexamen i BA från HU i Chicago och började sin karriär med 12 år inom Mc Donalds system med experience design.  Joakim har arbetat med transformerande kundupplevelseprojekt med nordiska företag såsom Vattenfall, NCC, Comviq och IKEA och många många fler.

Joakim tycker att kund- och medarbetarupplevelsen handlar om  ”Att varje dag ställa ärliga frågor och skapa dialog för att få förståelse och öva på din empati ...” När vi har lärt oss något om våra medarbetare och kunder är vi beväpnade och redo att agera och ta action och  göra något fantastiskt för att förbättra kund-, medarbetar-, produkt- och varumärkesupplevelsen.”

 Joakims mission är: ”Allt jag gör är att inspirera och leda människor att skapa passionerade och autentiska upplevelser - i varje interaktion och konversation.  Resultatet är en värld med fler wow-moments och glädje.

 Om du är redo att få jobbet gjort så är jag här för att visa dig vägen.

 Var den upplevelse du vill se.